Un nou atac rusesc cu rachetă în regiunea Harkov: 12 persoane, printre care 8 copii, au fost spitalizate
Full Article 50 second read

Un nou atac rusesc cu rachetă în regiunea Harkov: 12 persoane, printre care 8 copii, au fost spitalizate

Armata rusă a atacat cu rachete orașul Balaklia din regiunea Harkov, Ucraina, în această dimineață. Doisprezece persoane, printre care se numără opt copii, au avut de suferit. Toate victimele au fost internate în spital, relatează BBC.

Atacul rusesc cu rachetă asupra orașului Balaklia a avut loc pe 1 iunie, în jurul orei 05:00.

Guvernatorul regiunii Harkov, Oleg Sinegubov, a comunicat că, în urma bombardamentului, 12 persoane au fost rănite. Este vorba despre patru adulți, printre care și o femeie însărcinată, și opt copii cu vârste cuprinse între 2 și 17 ani.

Toate victimele au fost spitalizate în stare de gravitate medie. Un copil a suferit o reacție acută la stres, a precizat Sinegubov.

***

Precizăm că, începând din 10 mai, armata rusă desfășoară o ofensivă pe un nou front – în regiunea Harkov. De atunci, această regiune din Ucraina este atacată constant.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: