Un pacient al spitalului Oncologic a căzut de la etaj în noaptea de Crăciun. A fost găsit mort a doua zi
Full Article 1 minutes read

Un pacient al spitalului Oncologic a căzut de la etaj în noaptea de Crăciun. A fost găsit mort a doua zi

Un pacient al spitalului Oncologic din Chișinău a decedat, după ce a căzut de la etajul trei. Informația a fost confirmată pentru NM de ofițera de presă din cadrul Poliției capitalei, Natalia Stati. Potrivit oamenilor legii, incidentul a avut loc în seara Crăciunului pe stil vechi, 7 ianuarie. Trupul neînsuflețit al bărbatului, în vârstă de 56 de ani, a fost găsit a doua zi, pe 8 ianuarie.

Potrivit Nataliei Stati, oamenii legii au fost sesizați pe 8 ianuarie, în jurul orei 08:34, precum că în cadrul unei instituții medicale de pe str. Testemițanu, a decedat un bărbat. La fața locului imediat s-a deplasat grupul operativ pentru stabilirea circumstanțelor.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit că pacientul, în vârstă de 56 de ani, a căzut de la etajul 3 al spitalului Oncologic în seara de 7 ianuarie. În urma traumelor primite, bărbatul a decedat.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: