Un polițist de 23 de ani a murit încercând să salveze viața unui bărbat căzut în fântână, la Strășeni
Full Article 50 second read

Un polițist de 23 de ani a murit încercând să salveze viața unui bărbat căzut în fântână, la Strășeni

Un polițist de 23 de ani și-a pierdut viața în timp ce încerca să salveze un bărbat care a coborât într-o fântână, pentru a o curăța. Tragedia s-a produs, pe 20 iunie, la Strășeni. Informația a fost confirmată de reprezentanții Ministerului de Interne. A decedat și bărbatul pe care a vrut să îl ajute.

Cu profund regret anunțăm decesul colegului nostru, Dumitru Ursu, în vârstă de doar 23 de ani, ofițer de investigații din cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni, care a decedat, astăzi, după ce ar fi încercat să salveze un bărbat, care a coborât într-o fântână pentru a o curăța. Din nefericire ambii au decedat”, se arată în declarația MAI.

Dumitru Ursu și-a început activitatea în cadrul MAI în 2021.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: