Un șofer a lovit cu mașina un cărucior și a fugit de la locul accidentului. Poliția, însă, l-a găsit
Full Article 2 minutes read

Un șofer a lovit cu mașina un cărucior și a fugit de la locul accidentului. Poliția, însă, l-a găsit

Un copil de doar un an a suferit un traumatism cranio-cerebral în urma unui accident care s-a produs în orașul Tighina. Potrivit așa-numitului „Minister de Interne” din stânga Nistrului, totul s-a întâmplat în timp ce o femeie cu un cărucior traversa o trecere de pietoni. Șoferul a fugit de la fața locului, însă a fost găsit ulterior de poliție.

Accdentul s-a produs în orașul Tighina, pe strada Chișinău. O femeie cu un cărucior, în care se afla o fetiță de un an, traversa strada la trecerea de pietoni. Ajunsă la mijlocul trecerii, o mașină a trecut pe lângă aceasta și a atins căruciorul. Fără să frâneze, șoferul autoturismului și-a continuat drumul, în timp ce căruciorul s-a răsturnat.

Medicii au constatat că fetița a suferit un traumatism cranio-cerebral de tip închis, zgârieturi și vânătăi.

Forțele de ordine au reușit să îl găsească pe șofer, care și-a recunoscut fapta. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al Tighinei, în vârstă de 58 de ani. Bărbatul le-a spus polițiștilor să s-a speriat că va fi tras la răspundere.

Pentru că a părăsit locul accidentului, conducătorul auto riscă o amendă de circa 1700 de lei, privarea de dreptul de a conduce o mașină timp de 2 ani sau 15 zile de arest. Decizia urmează să fie luată de către judecători.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: