Un tânăr de 24 de ani a murit după ce a căzut în gol de la etajul 9 al unui apartament din capitală
Full Article 2 minutes read

Un tânăr de 24 de ani a murit după ce a căzut în gol de la etajul 9 al unui apartament din capitală

Un bărbat de 24 de ani care locuia în capitală a murit după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul 9 al unui bloc din sectorul Râșcani. Informația a fost confirmată pentru NM de către ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati, în dimineața de 24 august.

Apelul la 112 a parvenit duminică, 23 august, în jurul orei 22.00. Corpul tânărului a fost observat de un trecător, pe strada Bogdan Voievod din sectorul Râșcani al capitalei.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor incidentului. Din păcate, medicii nu au putut decât să constate decesul tânărului.

Din primele informații deținute de oamenii legii, tânărul s-a aruncat în gol de la geamul unui apartament situat la etajul 9, unde locuia împreună cu părinții săi. Aceștia le-au spus polițiștilor că între ei nu ar fi existat certuri sau neînțelegeri și nu își pot explica gestul bărbatului.

Tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, iar polițiștii vor toate circumstanțele în care s-a produs tragedia și ce l – făcut pe tânăr să recurgă la acest gest.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: