Un tânăr din Moldova ar fi murit la Moscova, după o vizită la stomatolog 
Full Article 2 minutes read

Un tânăr din Moldova ar fi murit la Moscova, după o vizită la stomatolog 

Un moldovean, în vârstă de 20 de ani, a murit la Moscova după o vizită la stomatolog. Pe 11 iulie, medicii i-au scos un dinte, ulterior el a pierdut mult sânge. A decedat pe 24 iulie, fiind internat în secția de terapie intensivă. Informația a fost publicată pe canalul de Telegram Baza. NewsMaker a solicitat un comentariu de la reprezentanții Ministerului de Externe de la Chișinău. 

Sursa a menționat că un tânăr, în vârstă de 20 de ani – originar din Republica Moldova, a murit la Moscova din cauza pierderii de sânge după ce i-a fost scos un dinte.

Pe 11 iulie, băiatul a ajuns la o clinică stomatologică. El s-ar fi plâns de dureri severe. Medicii au decis să-i scoată un dinte, care nu mai putea fi salvat. Ulterior, el a început să sângereze. De la stomatologie, tânărul a fost dus la un spital din orașul Zvenigorod, regiunea Moscovei, unde s-a aflat câteva zile.

Pe 15 iulie, el a fost externat. Potrivit sursei, sângerarea nu s-a oprit. Două zile mai târziu, el a mers la un centrul clinic de chirurgie plastică maxilo-facială și stomatologie. Din cauza pierderilor mari de sânge, acesta a fost internat în secția de terapie intensivă. Medicii nu au putut să-l salveze. El a murit pe 24 iulie. 

NewsMaker a solicitat un comentariu de la reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe de la Chișinău. Deocamdată nu avem un răspuns.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: