Un tânăr din Moldova, implicat într-un grav accident rutier în România: a ajuns în comă la spital
Full Article 2 minutes read

Un tânăr din Moldova, implicat într-un grav accident rutier în România: a ajuns în comă la spital

Un bărbat de 30 de ani din Chişinău a ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident rutier produs, miercuri, 29 noiembrie, în România. Tragedia s-a întâmplat pe DN 7, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea, scrie Agerpres, care face trimitere la autoritățile locale.

Potrivit Poliției Vâlcea, autoturismul pe care îl conducea bărbatul din Republica Moldova ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, care venea din sens opus.

„Din cercetările preliminare efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani din Chişinău, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 7, în orașul Călimănești, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 51 de ani, din localitatea Lăpușata. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 30 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Loredana Sandu.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea au precizat că bărbatul a fost preluat de către echipajele medicale în comă, alături de el fiind transportată la spital şi o femeie, martoră la accident, care a suferit un atac de panică.

„În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, șoferul unui autoturism care este inconștient, stare comatoasă, transportat de către ambulanța SAJ la CPU Brezoi, precum şi o persoană de sex feminin, care nu era pasager în autoturismele implicate în evenimentul rutier, dar la vederea accidentului a suferit un atac de panică, fiind asistată medical şi ulterior transportată la CPU Brezoi de către ambulanța SMURD”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

În zonă se circulă cu dificultate, traficul fiind reluat pe ambele sensuri de mers după aproximativ o oră, timp în care polițiștii au efectuat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, iar pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire şi stingere a incendiilor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: