Unități de tehnică militară, pe timp de noapte, pe drumurile din centrul și nordul Moldovei: Ministerul Apărării a explicat
Full Article 1 minutes read

Unități de tehnică militară, pe timp de noapte, pe drumurile din centrul și nordul Moldovei: Ministerul Apărării a explicat

Locuitorii din centrul și nordul Republicii Moldova vor putea observa, pe timp de noapte, cum circulă unități de tehnică militară. Ministerul Apărării a atenționat că tehnica aparține Armatei Naționale și se va deplasa din locurile de dislocare permanentă spre cele temporare, în legătură cu procesul de renovare a unor unități militare. S-a decis ca tehnica să circule pe timp de noapte pentru a nu perturba traficul rutier. 

Ministerul Apărării a atenționat locuitorii Republicii Moldova că pe drumurile naționale, în perioada mai – iulie, va putea fi observată tehnică militară.

Tehnica, din dotarea unor unități ale Armatei Naționale, se va deplasa din locurile de dislocare permanentă spre cele temporare.

„Acțiunea are loc în legătură cu procesul de renovare a unor unități militare ale Armatei Naționale și în acest context, este preconizată detașarea tehnicii din dotare. Unitățile de tehnică vor circula pe drumurile naționale din centrul și nordul țării, pe timpul nopții, pentru a nu perturba traficul rutier”, a precizat Ministerul.

Instituția a menționat că deplasarea tehnicii nu are tangență cu situația de securitate din regiune.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: