Unul dintre vicepretorii sectorului Buiucani al capitalei a fost testat pozitiv cu COVID-19
Full Article 2 minutes read

Unul dintre vicepretorii sectorului Buiucani al capitalei a fost testat pozitiv cu COVID-19

Unul dintre vicepretorii sectorului Buiucani al capitalei a fost testat ieri cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Ceban, pe 3 iunie. Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, edilul a precizat că pretura sectorului Buiucani a intrat în carantină.

Potrivit lui Ion Ceban, în prezent, vicepretorul se află la domiciliu și nu a fost nevoie pentru a fi internat în spital. Edilul nu a precizat despre cine anume este vorba.

Primarul capitalei a mai cris că angajații își vor continua activitatea de la domiciliu, iar fiecare persoană care a contactat cu vicepretorul și cei care vor prezenta semne de boală vor fi testați pe parcursul săptămânii curente.

„Rugăm înțelegere din partea cetățenilor care urmau să se adreseze cu o problemă sau alta la pretura sectorului Buiucani. Este o perioadă complicată pentru toți și întreprindem toate măsurile necesare la nivel de municipalitate. Facem tot posibilul ca angajații, dar și locuitorii capitalei să fie în siguranță, chiar dacă nu este deloc ușor”, a mai scris Ion Ceban.

Unul dintre vice-pretorii sectorului Buiucani a fost testat ieri cu COVID-19. În acest context pretura a intrat în…

Gepostet von Iv Ceban am Dienstag, 2. Juni 2020

Amintim că luni, 1 iunie, a devenit cunoscut faptul că angajații Direcției economie, reforme și relații patrimoniale din cadrul primăriei Chișinău au intrat în autoizolare, după ce unul dintre colaboratori a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Potrivit celui mai recent bilanț, în Republica Moldova au fost înregistrate 8548 cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Cele mai multe sunt în Chișinău: 2620.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: