Urmare a prăbușirii elicopterului din regiunea Kiev au murit 16 persoane, printre care conducerea MAI a Ucrainei
Full Article 50 second read

Urmare a prăbușirii elicopterului din regiunea Kiev au murit 16 persoane, printre care conducerea MAI a Ucrainei

Urmare a prăbușirii elicopterului din regiunea Kiev sunt mai multe victime. Au decedat 16 persoane, printre care doi copii. Dintre acestea, 9 persoane se aflau la bordul elicopterului. Anunțul a fost făcut de șeful Poliției Naționale a Ucrainei Igor Klimenko.

Klimenko mai spune că alte 22 de persoane au fost preluate la spital, dintre care 10 copii.

El a mai anunțat că în timpul accidentului a murit conducerea Ministerului Afacerilor Interne: ministrul Denis Monastîrskii, prim-viceministrul Evghenii Enin și secretarul de stat Iurii Lubkovici.

Klimenko a mai declarat că elicopterul aparținea Serviciului de Stat de Urgență.

Amintim că în orașul Brovarî din regiunea Kiev s-a prăbușit un elicopter în apropierea unei grădinițe. Cazul a avut loc în dimineața zilei de 18 ianuarie. Urmare a prăbușirii a izbucnit un incendiu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: