VIDEO Un elicopter s-a prăbușit în apropierea unei grădinițe de lângă Kiev 
Full Article 50 second read

VIDEO Un elicopter s-a prăbușit în apropierea unei grădinițe de lângă Kiev 

În orașul Brovarî din regiunea Kiev s-a prăbușit un elicopter în apropierea unei grădinițe. Cazul a avut loc în dimineața zilei de 18 ianuarie. Urmare a prăbușirii a izbucnit un incendiu, scrie Meduza cu referire la postul de televiziune Suspilne. 

Șeful adjunct al Biroului președintelui Ucrainei Kiril Timoșenko susține cu privire la caz că „o aeronavă a căzut pe o instalație de infrastructură socială”. La rândul său, șeful administrației regiunii Kiev Alexei Kuleba declară că elicopterul a căzut între grădiniță și o clădire de locuit.

La momentul accidentului, în grădiniță se aflau angajații și copiii, a adăugat Kuleba. Potrivit lui, toate persoanele au fost evacuate din instituție.

Potrivit datelor preliminare ale Poliției, au murit mai multe persoane, scrie ZN.ua. Poliția a declarat că printre victime nu sunt copii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: