„Vă bateți joc de producătorii locali”. Scandal într-un magazin din capitală (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„Vă bateți joc de producătorii locali”. Scandal într-un magazin din capitală (VIDEO)

Incident într-un magazin din capitală. Un cumpărător nemulțumit de calitatea strugurilor autohtoni expuși la vânzare a aruncat lăzile pe jos și a făcut scandal. Imaginile au fost publicate pe pagina sa de Facebook. Acesta riscă să fie tras la răspundere pentru huliganism.

Bărbatul a acuzat administrația magazinului că, intenționat, ar plasa la vitrină struguri autohtoni de calitate proastă, pentru ca vizitatorii să fie nevoiți să cumpere fructe importate, care sunt mai scumpe.

„Moldoveni de pretutindeni, agricultori.Vreau să vă arăt tuturor ce sabotaj fac tâmpiții aceștia. Poama cea mai mărunțică și stricată. Ce poamă frumoasă stă în frigidere… Și ce pun ei în vitrină și arată că e moldovenească. Este o bătaie de joc. Este un sabotaj! În statul ăsta este cineva sănătos la cap? O aleg special pe cea mai măruntă”, a declarat bărbatul.

Bărbatul a răsturnat lăzile cu struguri și a strigat la angajații magazinului, solicitându-le să cheme poliția.

„Vă bateți joc de producătorii locali. Trebuie aruncată toată stricăciunea asta. Protejarea pieței interne”, a mai spus cumpărătorul.

La fața locului a venit și poliția. Scandalagiul s-a arătat gata să meargă la Inspectoratul de Poliție.

Contactată de NM, ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Statia a precizat că incidentul s-a produs pe 6 martie, în jurul orei 20:00. Bărbatul de 46 de ani va fi tras la răspundere pentru huliganism nu prea grav.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: