Valentina Buliga a fost demisă din funcția de director al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină
Full Article 1 minutes read

Valentina Buliga a fost demisă din funcția de director al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină

Valentina Buliga a fost demisă din funcția de director general al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM). Decizia a fost luată, în unanimitate, de către cabinetul de miniștri, în cadrul ședinței din 9 august, prima în noua componență de miniștri.

Valentina Buliga a fost numită în calitate de director general al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină în data de 20 mai 2020. Anterior, aceasta a fost deputată din partea Partidului Democrat, preşedintă a Comisiei parlamentare protecție socială, sănătate și familie.

De asemenea, ea a deținut și funcția de ministru al Muncii și Protecției Sociale. Valentina Buliga a fost ținta unui  scandal, după ce în cadrul unei întâlniri cu un grup de mame nemulțumite de mărimea indemnizațiilor, le-a sugerat să renunțe la scutece și să utilizeze „pelincuțe”.

„E lipsă de responsabilitate! Doar scutecele pentru copii costă 800 de lei pe lună”, i-a spus una dintre mamele nemulțumite. În replică, Buliga a menționat: „Scutece… spălați pelincuțe!”.

Deocamdată nu a fost numit un al șef al CNAM.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: