Veaceslav Potop a demisionat din funcția de director interimar al Administrației de Stat a Drumurilor
Full Article 1 minutes read

Veaceslav Potop a demisionat din funcția de director interimar al Administrației de Stat a Drumurilor

Veaceslav Potop a demisionat din funcția de director interimar al Administrației de Stat a Drumurilor. Anunțul a fost făcut de către ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale Andrei Spînu, pe 26 august.

„Astăzi, directorul general al Agenției Propritetății Publice, Eugeniu Cozonac i-a acceptat cerera de demisie a directorului general interimar al Î.S. Administrația de Stat a Drumurilor, Veaceslav Potop”, a menționat Andrei Spînu.

Potop a preluat interimatul funcției de șef al ASD în aprilie 2020. Anterior, el a fost director adjunct al Agenției pentru Supraveghere Tehnică (AST). Ziarul de Gardă a scris anterior că Veaceslav Potop figurează într-un dosar de corupție. El este învinuit că, în complicitate cu funcționari publici din cadrul Agenției Servicii Publice – Departamentul Cadastru și angajații SRL „MLVP GROUP”, fondată de către soția acestuia, precum și cu alte persoane neidentificate la moment, au favorizat procesul de recepționare ilegală a lucrărilor cadastrale care sunt introduse în dosarul tehnic al dosarului cadastral și ulterioara dare în exploatare și înregistrate a dreptului de proprietate asupra construcțiilor neautorizate sau construite cu abateri de la documentația de proiect.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: