Vicepremierul pentru Reintegrare Oleg Serebrian pleacă la Tiraspol
Full Article 50 second read

Vicepremierul pentru Reintegrare Oleg Serebrian pleacă la Tiraspol

Vicepremierul pentru Reintegrare Oleg Serebrian va efectua pe 18 februarie o vizită oficială la Tiraspol. Informația a fost publicată de autoritățile de facto din stânga Nistrului.

Serebrian va participa la o întrevedere cu reprezentanții politici ai Tiraspolului, inclusiv cu Vitalii Ignatiev. Aceasta va avea loc în sediul Misiunii OSCE.

„În cursul discuției, partea transnistreană intenționează să abordeze un spectru larg de probleme actuale, care s-au acumulat în decursul procesului de negocieri”, au precizat autoritățile nerecunoscute din stânga Nistrului, responsabile de „Afaceri Externe”.

Biroul politici de reintegrare nu a oferit deocamdată detalii despre această deplasare.

Amintim că, pe 27 ianuarie, vicepremierul pentru Reintegrare Oleg Serebrian a participat pentru prima oară la ședință de lucru a reprezentanților politici în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană din partea Chișinăului şi Tiraspolului. Aceasta s-a desfășurat în format de videoconferință. La eveniment au asistat reprezentanții mediatorilor şi ai observatorilor din cadrul formatului de negocieri „5+2”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: