Vicepremierul Mihai Popșoi va participa la Adunarea Generală a ONU de la New York
Full Article 1 minutes read

Vicepremierul Mihai Popșoi va participa la Adunarea Generală a ONU de la New York

Vicepremierul Mihai Popșoi, ministru al afacerilor externe, va participa la cea de-a 79-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite (ONU). Sesiunea, care va avea loc la New York, se va desfășura în perioada 23-27 septembrie. 

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova au anunțat, pe 22 septembrie, că ministrul Mihai Popșoi va participa, în perioada 23-27 septembrie, la cea de-a 79-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite.

„În cadrul reuniunii, vicepremierului Mihai Popșoi va lua parte la o serie de reuniuni multilaterale tematice, între care segmentul plenar al Summit-ului Viitorului, Dialogul interactiv privind consolidarea multilateralismului pentru pacea și securitatea internațională, reuniunile la nivel înalt pentru abordarea amenințărilor existențiale pe care le reprezintă ridicarea nivelului mării și privind rezistența antimicrobiană, dar și alte evenimente colaterale”, au comunicat reprezentanții Chișinăului.

Se mai precizează că Popșoi va avea întrevederi bilaterale „cu omologi din diverse regiuni ale globului, șefi ai entităților specializate ONU, organizații regionale și exponenți ai organizațiilor neguvernamentale internaționale”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: