VIDEO Aglomerație pe sensul de intrare în Chișinău. Câte accidente au fost înregistrate din cauza vremii
Full Article 2 minutes read

VIDEO Aglomerație pe sensul de intrare în Chișinău. Câte accidente au fost înregistrate din cauza vremii

Pe drumurile naționale se atestă creșterea fluxului de transport spre capitală, unde se circulă bară la bară. Cele mai mari cantități de zăpadă au căzut în Chișinău și Bălți. Se circulă cu dificultate pe anumite drumuri din raioanele Leova, Orhei, Sîngerei, Rezina, Hîncești, Nisporeni și Ungheni. Pe parcursul zilei, au fost înregistrate cel puțin 60 de accidente rutiere.

Poliția activează în regim de alertă, reieșind din condițiile climaterice atestată pe întreg teritoriul țării. Pe parcursul zilei, la Poliție au fost înregistrate 53 apeluri 112 privind situații de risc.

Potrivit autorităților, potrivit informației de la ora 16:00, drumuri blocate nu sunt, deși se circulă dificil în special pentru camioane, în unele cazuri fiind limitată deplasarea acestora pentru perioade determinate de timp. 

Cea mai mare cantitate de precipitații a căzut în Chișinău și Bălți. Potrivit meteorologilor, la Chișinău a căzut o cantitate de 50 mm de precipitații, iar grosimea stratului de zăpadă este de 18 cm.

Date statistice

Numărul accidente rutiere  din cauza condițiilor climaterice – 60

Numărul de persoane traumate – 1

Numărul de intervenții a echipajelor de politie pe traseele naționale și locale – 144

Numărul unităților de transport deblocate – 180, inclusiv 2 ambulanțe și 5 microbuze de rută

Numărul de intervenții a echipajelor în localități – 205

Autoritățile îndeamnă oamenii să nu pornească la drum în cazul în care nu se confruntă cu situații de urgență. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: