(VIDEO) Animale chinuite și filmate în camere de hotel. Scandal în jurul delfinariului din Odesa
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Animale chinuite și filmate în camere de hotel. Scandal în jurul delfinariului din Odesa

Delfinariul „Nemo” din Odesa s-a pomenit din nou în epicentrul unui scandal. Angajații au decis să introducă serviciul de dare în arendă a animalelor pentru clienții hotelului Nemo, situat în centrul istoric al orașului, pe celebra plajă Lanjeron. Astfel, animalele – în pod special focile, pot fi aduse chiar în camera de hotel, contra cost, scrie RBC.

Despre acest lucru s-a aflat atunci când una dintre vizitatoarele hotelului și-a organizat o ședință foto cu foci într-o cameră de lux, în timp ce filma conținut video pentru TikTok. În filmuleț, animalul apare epuizat, cu ochii roșii.

Un alt blogger, pe nume Oleg Mașukovski, a filmat și el un videoclip din camera sa de hotel, pe patul căruia zăcea o focă epuizată, cu ochii înlăcrimați. La scurt timp, tânărul a șters filmulețul de pe rețele, plângându-se de faptul că a fost hărțuit de către oameni.

Reacția furtunoasă a internauților nu s-a lăsat mult așteptată. În apărarea lor, reprezentanții delfinariului au declarat că focile sunt sociabile, iar comunicarea cu oamenii reprezintă un lucru obișnuit pentru ele.

 

(VIDEO) Animale chinuite și filmate în camere de hotel. Scandal în jurul delfinariului din Odesa

Скриншот комментариев (instagram.com/dolphinarium.nemo)


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: