VIDEO Atac armat soldat cu morți, într-un mall din Australia. Atacatorul a fost împușcat
Full Article 40 second read

VIDEO Atac armat soldat cu morți, într-un mall din Australia. Atacatorul a fost împușcat

Un bărbat înarmat a atacat cu un cuțit vizitatorii unui mall din Sydney, Australia. Potrivit Meduza, care face referire la The Guardian, atacul a avut loc în centrul comercial Westfield din Bondi Junction. Numărul exact al victimelor și morților atacului armat este, deocamdată, necunoscut. Presa scrie că sunt cel puțin patru victime. Potrivit martorilor oculari, printre răniți se afla și un copil.

Vizitatorii centrului comercial au spus că atacatorul era înarmat cu o „lamă mare”.

Poliția australiană a anunțat că atacatorul a fost împușcat.

Oamenii sunt evacuați din centrul comercial, iar autoritățile îndeamnă localnicii să evite zona în care a avut loc atacul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: