(VIDEO) Au încercat să sustragă 500 000 lei de la un cunoscut, pe o stradă din capitală. Trei bărbați au fost reținuți
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Au încercat să sustragă 500 000 lei de la un cunoscut, pe o stradă din capitală. Trei bărbați au fost reținuți

Trei bărbați de 29, 36 și 52 de ani, originari din Soroca și Azerbaidjan, au fost arestați pentru 30 de zile după ce ar fi încercat să sustragă de la un bărbat 500 000 de lei. De menționat că bărbații nu sunt la prima abatere de la lege, anterior fiind judecați pentru infracțiuni similare.

Potrivit poliției, cazul a avut loc pe o stradă din capitală.

Unul dintre suspecți, care ar fi plănuit infracțiunea, se cunoștea cu victima. Mai mult, acesta cunoștea traseul pe care se deplasează și despre suma pe care o deține.

Astfel, unul dintre bănuiți i-ar fi aplicat bărbatului mai multe lovituri cu pumnii și cu o bâtă din lemn.

În acel moment, victima a scos arma pe care o deține legal, a efectuat împușcături, iar suspectul s-a speriat și a urcat într-o mașină unde îl așteptau ceilalți complici.

Suspecții sunt cercetați penal pentru tâlhărie și riscă închisoare de la 8 la 10 ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: