VIDEO Au înjunghiat un bătrân în propria casă, iar apoi au incendiat-o. Doi minori, reținuți pentru 72 de ore
Full Article 2 minutes read

VIDEO Au înjunghiat un bătrân în propria casă, iar apoi au incendiat-o. Doi minori, reținuți pentru 72 de ore

Doi adolescenți de 15 și, respectiv, 16 ani sunt cercetați penal pentru omor intenționat săvârșit cu deosebită cruzime. Minorii ar fi înjunghiat un bărbat în vârstă de 64 de ani în propria locuință, după care au dat foc imobilului. Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore. Informațiile au fost confirmate de Inspectoratul General al Poliției (IGP), într-un comunicat din 8 decembrie.

Potrivit IGP, în dimineața zilei de 5 decembrie, polițiștii din Hîncești au fost sesizați cu privire la producerea unui incendiu într-o gospodărie.

Pompierii chemați la lichidarea incendiului au depistat în casă cadavrul carbonizat al proprietarului, un bărbat de 64 de ani.

La examinarea cadavrului, medicul legist a depistat că victima avea mai multe plăgi pe diferite părți ale corpului, provocate de un obiect ascuțit.

Polițiștii și procurorii din Hîncești au inițiat o investigație, în urma căreia au identificat și reținut doi minori de 15 și 16 ani. Oamenii legii au stabilit că adolescenții, împreună cu victima, ar fi consumat băuturi alcoolice la domiciliu acesteia, iar la un moment între ei s-ar fi iscat un conflict spontan.

Minorii i-ar fi aplicat bărbatului multiple lovituri cu un obiect ascuțit pe mai multe părți ale corpului, după care ar fi incendiat locuința”, se arată în comunicat.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor intenționat săvârșit cu o deosebire cruzime.

Minorii au fost reținuți pentru 72 de ore. Aceștia nu sunt la prima abatere de la lege, fiind anterior condamnați condiționat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: