VIDEO Boxerul ucrainean Aleksandr Usik a devenit campion incontestabil la categoria grea: reacția adversarului său, britanicul Tyson Fury
Full Article 2 minutes read

VIDEO Boxerul ucrainean Aleksandr Usik a devenit campion incontestabil la categoria grea: reacția adversarului său, britanicul Tyson Fury

Boxerul ucrainean Aleksandr Usik l-a învins pe britanicul Tyson Fury și a devenit primul campion mondial la categoria grea din 1999, scrie Meduza. Cu toate acestea, Fury a spus că se consideră câștigătorul luptei.

Usik și Fury s-au luptat 12 reprize și s-a încheiat cu victoria ucraineanului. Lupta a avut loc în capitala Arabiei Saudite, Riad. Usik, potrivit sursei, a câștigat centura World Boxing Council (WBC), care a aparținut lui Fury. 

Pentru Fury, în vârstă de 35 de ani, aceasta este prima înfrângere din carieră. Cu toate acestea, Fury a spus că se consideră câștigătorul luptei. „Țara lui este în război, de aceea oamenii iau partea țării în război. Cred că am câștigat această luptă. El a câștigat câteva runde, dar eu am câștigat majoritatea. Am avut o luptă bună ambii”, a spus boxerul britanic, adăugând că vrea o revanșă.

„Tată, mă auzi? Noi am reușit! Noi am reușit! (…) O revanșă imediată? Da, sigur. Sunt pregătit pentru o revanșă”, a spus după luptă Usik. 

Lupta a fost comentată și de președintele ucrainean Vladimir Zelenski. El a scris pe o rețea de socializare că „ucrainenii bat puternic”. „Și până la urmă adversarii noștri vor fi depășiți. Aleksandr Usik este campion mondial absolut! O bătălie grea demonstrează că rezistența ucraineană și forța dau naștere victoriei ucrainene. Felicitări campioane! Felicitări țară! Slavă Ucrainei!”, a scris Zelenski. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: