VIDEO „Când pianul cântă, sufletul se odihnește”. Olesea Stamate, filmată cum interpretează o compoziție instrumentală
Full Article 1 minutes read

VIDEO „Când pianul cântă, sufletul se odihnește”. Olesea Stamate, filmată cum interpretează o compoziție instrumentală

Deputata PAS Olesea Stamate a publicat pe 21 ianuarie un video în care interpretează la pian compoziția Ballade pour Adeline. „Când pianul cântă, sufletul se odihnește”, este mesajul pe care l-a scris parlamentara. Acum două zile, aceasta a anunțat că renunță la funcția de președintă a Comisiei juridice numiri și imunități din parlament, inclusiv pentru ca să dedice „mai mult timp copiilor și familiei”.

Cine este Olesea Stamate

Olesea Stamate s-a născuta pe 20 decembrie 1983, la Chișinău. Aceasta este de profesie juristă. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității de Stat din Moldova, în 2004.

În perioada iunie – decembrie 2019 a fost ministru al Justiției în Guvernul Sandu. În 2020, devine membru al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). Din anul 2021 este deputat al fracțiunii PAS, iar ulterior și președintă a Comisiei juridice, numiri și imunități.

În seara zilei de 19 ianuarie 2024, aceasta a anunțat că renunță la funcția de președintă a Comisiei parlamentare juridice, numiri și imunități. Detalii – AICI


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: