VIDEO Captură de țigări de 14 milioane lei, la Bălți. Bărbat, reținut în timp ce încerca să fugă
Full Article 1 minutes read

VIDEO Captură de țigări de 14 milioane lei, la Bălți. Bărbat, reținut în timp ce încerca să fugă

Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță o captură de țigări în valoare de circa 14 milioane lei, la Bălți. Potrivit oamenilor legii, o parte din acestea ar fi fost aduse prin contrabandă în Republica Moldova, din Ucraina.

IGP precizează că a desfășurat percheziții la gheretele din Bălți ale unor comercianți – un bărbat și a o femeie, precum și la o altă femeie care-i oferise bărbatului spațiu de păstrare a țigărilor.

În vizorul polițiștilor a intrat și o a patra persoană, un bărbat, care a comunicat cu cei doi comercianți în vederea furnizării țigărilor. IGP precizează că acesta a fost documentat timp de două luni, după care a fost reținut pentru 72 de ore cu sprijinul mai multe echipaje ale inspectorilor INSP, în timp ce încerca să fugă.

Potrivit sursei citate, acum bărbatul este în custodia statului timp de 30 de zile, pentru evitarea eschivării lui și efectuarea obiectivă a investigațiilor penale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: