(VIDEO) Carla’s Dreams a lansat un nou clip. Piesa „ae” a adunat deja peste 140 de mii de vizualizări pe YouTube
Full Article 40 second read

(VIDEO) Carla’s Dreams a lansat un nou clip. Piesa „ae” a adunat deja peste 140 de mii de vizualizări pe YouTube

Trupa Carla’s Dreams a lansat un nou videoclip. Single-ul se numește „ae” și a adunat peste 140 mii de vizulizări timp de mai puțin de o zi de la lansare.

Ca de fiecare dată, artistul de la Chișinău cucereste prin versuri sugestive și imagini prezentate parcă altfel.

„ae se întâlnește atât de rar încât atunci când apare/dispare dă naștere celor mai frumoase emoții și (din fericire) amintiri. 

P.S Ne-am surprins pe noi înșine de atâtea culori vii în piesa asta, dar primăvara nu „iartă” pe nimeni!”, a scris Carla’s Dreams în descrierea clipului pe pagina sa de Instagram.

De data aceasta, video a fost semnat de Valentin Bostan.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: