VIDEO Cinci grupări criminale specializate în comercializarea drogurilor, destructurate de poliție. Suspecții riscă până la 15 ani de închisoare
Full Article 2 minutes read

VIDEO Cinci grupări criminale specializate în comercializarea drogurilor, destructurate de poliție. Suspecții riscă până la 15 ani de închisoare

În perioada 20-24 iulie, cinci grupări criminale specializate în comercializarea drogurilor au fost destructurate de oamenii legii. Despre acest lucru se anunță într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliției.

Fiind demarate operațiuni concomitente, toți cei 18 membri ai grupărilor criminale, cu vârste cuprinse între 19 și 45 de ani, au fost reținuți în flagrant delict în momentul distribuirii drogurilor. Unul dintre membri se afla în urmărire generală, iar opt dintre aceștia au fost anterior implicați în comiterea mai multor infracțiuni.

În total, pe marginea acestor cazuri au fost efectuate 42 de percheziții corporale, în automobile, la domiciliile persoanelor reținute și în locurile de depozitare a drogurilor, în cadrul cărora au fost depistate și ridicate peste 2 kg de droguri de diferit tip, mai multe cântare electronice și peste 40 000 de lei proveniți din realizarea drogurilor. Valoarea stupefiantelor ridicate se estimează la peste 350 000 de lei.

De asemenea, au fost ridicate și urmează a fi aplicat sechestru pe șase automobile ale infractorilor, evaluate la peste 80 000 euro, care provin din activitate criminală.

Precizăm că suspecții se află în arest pentru 30 de zile. Aceștia riscă pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de până la 15 ani.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: