(VIDEO) Condamnat pentru „discreditarea armatei” pentru că a ascultat discursul lui Putin cu spagetti pe urechi. Pedeapsa primită de un deputat rus
Full Article 50 second read

(VIDEO) Condamnat pentru „discreditarea armatei” pentru că a ascultat discursul lui Putin cu spagetti pe urechi. Pedeapsa primită de un deputat rus

Deputatul Mihail Abdalkin din Samara, Rusia, a fost amendat cu 150 000 ruble (circa 1900 euro). Se întâmplă după ce pe internet au apărut imagini în care acesta ascultă discursul lui Putin către Adunarea Federală cu spagetti pe urechi.

Sentința a fost pronunțată, pe 16 martie, de către Judecătoria Novocuibîșevskii din Samara. Instanța l-a condamnat pe deputatul comunist în temeiul articolului pentru „discreditarea armatei”.

Astfel, alesului local i-a fost stabilită o pedeapsă cu amendă, în mărime de 150 000 ruble. Avocații acestuia intenționează să conteste sentința.

Menționăm că, anterior, deputatul Dumei de Stat Alexandr Hinștein a scris un denunț împotriva Mihail Abdalkin. „Sper ca conducerea Partidului Comunist să reușească să ia măsuri drastice împotriva colegului lor de partid: dacă, desigur, declarațiile despre susținerea președintelui și necesitatea consolidării nu sunt doar vorbe”, a scris el pe o rețea de socializare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: