VIDEO „Credeți în Ilan Șor și echipa sa”. După Kirkorov și Baskov, a venit rândul interpretei Jasmin să facă agitație electorală pentru funcția de bașcan
Full Article 2 minutes read

VIDEO „Credeți în Ilan Șor și echipa sa”. După Kirkorov și Baskov, a venit rândul interpretei Jasmin să facă agitație electorală pentru funcția de bașcan

Cântăreața rusă și soția deputatului fugar Ilan Șor, Jasmin, a publicat o înregistrare video în care îndeamnă locuitorii Găgăuziei, care pe 30 aprilie își aleg bașcanul, să voteze candidatul Partidului „ȘOR” Evghenia Guțul. Artista a declarat că Găgăuzia poate deveni un loc de vis, la fel ca orașul Orhei, datorită lui „Ilan Șor și echipei sale care au făcut totul pentru ca acesta să prospere”.

„Dragii mei prieteni, superbi locuitori ai Găgăuziei, pământul vostru are un potențial uriaș și poate deveni un loc de vis, la fel cum a devenit și Orhei, deoarece Partidul „ȘOR” și soțul meu au făcut totul pentru ca acest oraș să prospere. Acum aveți de ales între cădere și prosperitate. Eu vă sfătuiesc să aveți încredere în Eveghenia Guțul, candidaul Partidului „ȘOR” la funcția de bașcan al Găgăuziei. Dorința sinceră a soțului meu și echipa acestuia este să construiască o Moldovă bogată și prosperă, chiar dacă drumul spre acest vis este greu și plin de obstacole. Credeți în Ilan Șor, în echipa sa și într-o Moldovă prosperă. Împreună vom învinge. A voastră Jasmin!”, a spus artista.

Amintim că recent artistul rus Filip Kirkorov a publicat o înregistrare video în care îndeamnă locuitorii Găgăuziei, care pe 30 aprilie își aleg bașcanul, să voteze candidatul Partidului „ȘOR” Evghenia Guțul. Artistul din Rusia a spus că are încredere în echipa lui Ilan Șor, numindu-l pe cel din urmă „prieten”.

A doua zi, cu un mesaj asemănător a ieșit și cântărețul Nicolai Baskov, care a promis că va ține un concert la Comrat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: