VIDEO cu momentul impactului de la Măgdăcești: o persoană, în stare gravă la spital
Full Article 2 minutes read

VIDEO cu momentul impactului de la Măgdăcești: o persoană, în stare gravă la spital

14 persoane au fost aduse cu ambulanța la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău. O persoană a venit ulterior singură la instituția medicală. Alte două persoane au fost internate la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău. În total, bilanțul victimelor accidentului de la Măgdăcești a ajuns la 17. Un pacient se află în stare gravă. Poliția a declarat că niciunul dintre șoferi nu urcase băut la volan. Potrivit oamenilor legii, microbuzul de rută a fost lovit de camion. Cel din urmă efectua o manevră de schimbare a benzii, fără să se asigura corespunzător.

Accidentul de la Măgdăcești a avut loc cu implicarea unui microbuz de pe cursa Drăsliceni-Chișinău. Acesta a fost lovit de un camion, condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani. Camionul efectua o manevră de schimbare a benzii de deplasare, fără să se asigura corespunzător. În urma impactului, microbuzul care era plin cu pasageri a ajuns într-un gard. Precizările au fost făcute pentru NewsMaker de ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Criuleni.

La Institutul de Medicină Urgentă au fost aduși 14 pacienți cu ambulanța. Ulterior, un pacient a venit de sine stătător. Datele au fost comunicate pentru NewsMaker de purtătoarea de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă Dorina Arsene. Un pacient se află în stare gravă.

În urma accidentului au avut de suferit și doi adolescenți. Aceștia sunt în stare de gravitate medie și sunt internați la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău.

Conform testării efectuate cu aparatul „Drager”, niciunul dintre șoferi nu urcase băut la volan.

Amintim, în dimineața zilei de 11 aprilie, în satul Măgdăcești din raionul Criuleni s-a produs un grav accident rutier. Șase echipe de Asistență Medicală Urgentă au intervenit, după ce un microbuz de rută s-a ciocnit cu un camion.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: