(VIDEO) Dragoste cu minore, pe bani. Schema ilegală a unui bărbat de 28 de ani
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Dragoste cu minore, pe bani. Schema ilegală a unui bărbat de 28 de ani

Racola tinere pe rețelele de socializare, majoritatea minore, după care le caza în apartamente din Chișinău și le determina să presteze servicii sexuale contra plată. Ofițerii Centrului pentru combaterea traficului de persoane (CCTP)  al INI, împreună cu procurorii PCCOCS, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 28 de ani.

Potrivit oamenilor legii, din 2016 și până în prezent, urmărind scopul exploatării sexuale comerciale, bărbatul a racolat mai multe fete, majoritatea minore, originare din localitățile  rurale ale țării.

Ulterior, tinerele au fost adăpostite în diferite apartamente din mun. Chișinău, unde erau determinate să presteze servicii sexuale contra plată. Anunțurile de prestare a serviciilor sexuale fiind plasate și gestionate de către bănuit, pe platformele de publicitate.

Suspectul racola persoane de pe rețelele de socializare, iniția cu victimele discuții care apoi decurgeau în anumite relații, mai aveau câteva întâlniri în cafenele și baruri, iar apoi cu promisiuni false că este interesat într-o relație pentru formarea unui cuplu, începea să controleze victima.

În cadrul urmăririi penale s-a stabilit că, bănuitul a exploatat sexual cel puțin șase victime, iar venitul obținut de către acesta per persoană varia de la 1000 până la 6000 de lei, zilnic.

Din banii obținuți, suspectul și-a procurat diferite bunuri, inclusiv un automobil.

În cazul în care victimele sesizau faptul exploatării și recurgeau la încetarea relațiilor cu bănuitul, erau maltratate sau amenințate cu aplicarea forței fizice sau cu expunerea fotografiilor și secvențelor video pe rețelele de socializare, în care acestea apar nud.

În prezent, bănuitul este arestat pentru 30 de zile, iar în cazul în care vinovăția acestuia va fi demonstrată, el riscă până la 20 ani de privațiune de libertate.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: