VIDEO „Ea e Messi”. Un grup de fete din Moldova a impresionat juriul de la „Românii au talent”
Full Article 2 minutes read

VIDEO „Ea e Messi”. Un grup de fete din Moldova a impresionat juriul de la „Românii au talent”

Nouă fete din Republica Moldova, cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani, au obținut patru de „DA” la „Românii au Talent” și au trecut în etapa următoare a show-ului. Fetele s-au remarcat prin acrobație. Una din ele a fost comparată cu renumitul fotbalist argentinian Lionel Messi. „N-am putut să-mi iau ochii de pe Messi. Una dintre voi a făcut perfect tot ceea ce a făcut”, a spus unul din jurați. 

La emisiunea din România „Românii au Talent” a participat trupa „Bollywood Dance Show”, formată din 9 eleve din Republica Moldova, cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani.

„Spectacol, ce să mai zic”, a reacționat Andi Moisescu, unul din jurați, urmare a evoluției trupei.

„Mi-a plăcut foarte mult dar așa cum era și Messi pe unde a jucat el, n-am putut să-mi iau ochii de pe Messi. Una dintre voi a făcut perfect tot ceea ce a făcut și ea știe. Cum te cheamă pe tine?”, a întrebat juratul Mihai Bobonete pe una dintre fete. „Liusea”, a răspuns una din ele.

„Ea e Messi”, a adăugat mai târziu Mihai Bobonete.

„Ele ne-au spus că e un dans indian, dar e mult mai mult decât atât. Doamne ce salturi”, a adăugat interpreta Andra.

Ulterior, membrii juriului au anunțat că trupa „Bollywood Dance Show” a obținut patru de „Da” și trece în etapa următoare.

ProTv.ro scrie că grupul Bollywood Dance Show s-a format de la inițiativa soției antrenorului lor de acrobatică, în urma cu 3 ani. Potrivit sursei, cinci dintre fete studiază și la o școală de actorie. Acestea au reușit să aibă spectacole și la Circul din Moldova. Au participat la multe concursuri și au mai multe premii. Cel mai important concurs a fost în Croația, International Dance Open, unde au câștigat premiul I.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: