VIDEO Explozie în centrul orașului Istanbul. Sunt victime
Full Article 1 minutes read

VIDEO Explozie în centrul orașului Istanbul. Sunt victime

O explozie puternică într-o zonă pietonală din Istanbul a rănit cel puţin 11 persoane, anunţă presa turcă. Potrivit guvernatorului oraşului ar fi şi persoane decedate, însă momentan numărul acestora este necunoscut.

UPDATE 17.27: Președintele Turciei Recep Tayyip Erdoğan a anunțat că numărul morților, în urma exploziei din centrul Istanbulului, a crescut la 6, iar 53 de persoane sunt rănite.

UPDATE 16.49: Patru persoane au decedat și 38 au fost rănite, potrivit cifrelor oficiale.

Cauza exploziei, care a avut loc la ora 16:20, este pentru moment necunoscută, scrie digi24.ro. Există suspiciuni că ar putea fi vorba de un atentat sinucigaş, însă informaţia nu a fost confirmată oficial.

La faţa locului sunt mai multe victime întinse pe jos, dar şi ambulanţe şi maşini de pompieri care intervin.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: