VIDEO Explozie la o benzinărie din Rusia: 27 oameni au murit și mai mult de 70 au suferit răni
Full Article 2 minutes read

VIDEO Explozie la o benzinărie din Rusia: 27 oameni au murit și mai mult de 70 au suferit răni

27 de persoane au murit și mai mult de 70 au suferit răni într-o explozie și incendiu la o benzinărie din Mahacikala, Daghestan – sudul Rusiei. Printre morți sunt cel puțin doi copii. Potrivit datelor preliminare, explozia a avut loc într-o clădire a unui service auto din apropierea centrului comercial Globus. Cauza exploziei încă nu a fost determinată, scrie BBC

Potrivit celor mai recente date, 27 de persoane au murit, iar 75 au fost transportate la spital.

Autoritățile locale au menționat că locul unde a avut loc prima explozie se află vizavi de o benzinărie. Ulterior, la benzinărie au explodat două din cele 10 cisterne cu gaz petrolier lichefiat.

Canalul de Telegram Shot a scris, citând o sursă din cadrul Ministerului Situații de Urgență, că din cauza valului de explozie combustibilul a acoperit oamenii care au venit să se uite la service-ul auto în flăcări. Oamenii s-ar fi aflat la o distanță de aproximativ 50 metri.

Zona de incendiu din jurul benzinăriei a fost de 500 mp.

Autoritățile ruse au declarat că incendiul a fost stins: „La ora 01:00, ora Moscovei, focul a fost complet stins”.

UPDATE 11:25. Sunt deja 35 de morți.

UPDATE 10:15. Numărul morților a urcat la 33.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: