VIDEO Femeie împinsă cu forța într-o mașină, în capitală; mai mulți trecători au intervenit. Poliția a inițiat o anchetă
Full Article 2 minutes read

VIDEO Femeie împinsă cu forța într-o mașină, în capitală; mai mulți trecători au intervenit. Poliția a inițiat o anchetă

Pe rețelele de socializare a apărut o înregistrare în care o femeie iese panicată dintr-o mașină și îi spune unui bărbat că nu va merge nicăieri cu el, în timp ce acesta încearcă să o liniștească și să o facă să rămână în automobil. Cazul a avut loc în Chișinău. Contactată de NM, șefa Serviciului de presă al Poliției Chișinău Natalia Stati a declarat că oamenii legii întreprind măsuri pentru a identifica bărbatul și femeia pentru a stabili ce s-a întâmplat.

În imaginile video femeia striga la un bărbat, care se afla în fața ieșirii dintr-un automobil, să o lase să se dea jos din vehicul. În acest timp, bărbatul încerca s-o calmeze și să o facă să rămână în interiorul mașinii. „Stai, ce-i cu tine? Sveta, liniștește-te”, îi spune acesta.

Femeia a reușit să iasă din mașină și, vădit panicată, i-a spus că „nu va merge cu el” și să-i „dea drumul”, pentru că va chema Poliția.

Ulterior, mai multe persoane au intervenit și i-au cerut bărbatului să o „lase în pace”. Acesta a spus că „nu-i face nimic” și că femeia ar fi „nevasta” lui.

NM a contactat-o pe reprezentata Poliției Chișinău Natalia Stati pentru un comentariu referitor la cazul dat.

Inspectoratul de Poliție Rîșcani s-a autosesizat în urma imaginilor apărute în mediul online. Cazul este înregistrat, angajații poliției întreprind măsuri pentru a identifica bărbatul cât și femeia, pentru a stabili motivul conflictului. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite”, a declarat aceasta.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: