VIDEO Flori la locul accidentului de lângă Aeroport, unde a decedat un motociclist și pasagerul său
Full Article 2 minutes read

VIDEO Flori la locul accidentului de lângă Aeroport, unde a decedat un motociclist și pasagerul său

Mai multe persoane, printre care motocicliști, au depus pe 22 octombrie flori în apropierea Aeroportului Chișinău. Se întâmplă după ce în ajun, un motociclist și pasagerul său au decedat urmare a unei ciocniri cu o mașină a polițiștilor, pe bulevardul Dacia din Chișinău

Din imaginile publicate pe rețelele de socializare se observă cum mai multe persoane aduc flori la locul accidentului. Printre acestea sunt și motocicliști.

Pe 21 octombrie, polițiștii au anunțat că la intersecția bulevardului Dacia din capitală cu drumul de ieșire de pe teritoriul Aeroportului Internațional Chișinău în jurul orei 12:30 s-a produs un accident rutier.

„Conform informațiilor preliminare, o motocicletă care se deplasa pe bd. Dacia s-a tamponat cu o mașină de patrulare care aparține Inspectoratului Național de Securitate Publică. În urma impactului, conducătorul motocicletei și pasagerul său au decedat la fața locului”, comunicau reprezentanții Poliției Republicii Moldova.

Ulterior, pentru NewsMaker, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General al Poliției Diana Fetco a declarat că polițistul Inspectoratului Național de Securitate Publică, care se afla la volanul mașinii de serviciu implicată în accident, a fost reținut pentru 72 de ore „pentru ca măsurile procesuale să fie asigurate urgent și obiectiv, inclusiv pentru a exclude orice fel de interpretări în cadrul documentării”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: