(VIDEO) Gazmanov, la un pas de a fi luat la pumni în timp ce cânta în Dubai: „Spune, susții războiul?”
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Gazmanov, la un pas de a fi luat la pumni în timp ce cânta în Dubai: „Spune, susții războiul?”

Interpretul rus Oleg Gazmanov a avut parte de momente neplăcute în timpul unei petreceri din Dubai. Acesta a fost întrerupt de câțiva bărbați, care i-au cerut să spună dacă susține sau nu războiul declanșat de Rusia în Ucraina.

Imaginile au fost făcute publice de către un participant la petrecere și au ajuns pe Telegram, unde au fost distribuite activ. Potrivit autorului, incidentul a avut loc în Dubai.

În timp ce Gazmanov interpreta o melodie, de acesta s-au apropiat doi bărbați. „Spune – susții războiul? Da?”, i se adresează aceștia. Artistul rus a evitat să răspundă ferm.

Amintim că Oleg Gazmanov a fost printre cântăreții care au evoluat la concertul de pe stadionul „Lujniki”, dedicat aniversării a 8 ani de la anexarea Crimeei și Sevastopolului de către Federația Rusă. Concertul s-a desfășurat cu lozincile „Pentru pace fără nazism! Pentru Rusia! Pentru președinte”, iar pe scenă a urcat inclusiv Vladimir Putin.

În august 2022, cântărețul rus Filip Kirkorov a fost luat la întrebări, în timp ce se plimba pe străzile din Monaco. Într-un videoclip distribuit pe rețelele de socializare, un bărbat și o femeie îi spun interpretului că în timp ce se odihnește, copiii din Ucraina mor din cauza agresiunii ruse.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: