Kirkorov, surprins pe străzile din Monaco: „Copiii în Ucraina sunt uciși. Ești un șobolan Kiriușa”
Full Article 2 minutes read

Kirkorov, surprins pe străzile din Monaco: „Copiii în Ucraina sunt uciși. Ești un șobolan Kiriușa”

Cântărețul rus Filip Kirkorov a fost luat la întrebări, în timp ce se plimba pe străzile din Monaco. Într-un videoclip distribuit pe rețelele de socializare, un bărbat și o femeie îi spun interpretului că în timp ce se odihnește, copiii din Ucraina mor din cauza agresiunii ruse.

„În timp ce el se odihnește, copiii în Ucraina sunt uciși. Ești un șobolan Kiriușa. Rușine să-ți fie. Nu spui nimic, da? Chiar în spatele tău este un copil din Ucraina, privește-l în ochi. Ți-i rușine? Locul tău este în Crimeea”, au spus cele două persoane,

Kirkorov, un susținător al președintelui rus Vladimir Putin a mai fost întrebat de ce nu odihnește în propria țară, ci călătorește în stațiunile străine. Acesta i-a ignorat și nu le-a dat niciun răspuns.

Nu se știe exact când a fost filmat videoclipul. Cu toate acestea, se poate presupune că incidentul a avut loc înainte de călătoria lui Kirkorov la Las Vegas. Pe Instagram, interpretul are fotografii în aceeași ținută, deși nu a fost indicată locația, din 16 august. Și în SUA, în localul în care se afla, a fost huiduit. Un grup de persoane a strigat în fața acestuia „Slava Ukraina”.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: