(VIDEO) Gurile de scurgere din Chișinău, pericol public? Un copil a rămas cu piciorul blocat până la genunchi
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Gurile de scurgere din Chișinău, pericol public? Un copil a rămas cu piciorul blocat până la genunchi

Salvatorii din municipiul Chișinău au intervenit pentru a salva un copil în vârstă de 11 ani, care a rămas blocat în gratiile de la o gură de scurgere. Băiatul și-a fi prins piciorul în grila de fontă de la canalul de scurgere, în drum ce se întorcea de la bazin.

Cazul a avut loc pe 7 august curent, pe strada 31 August 1989 din capitală. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori din cadrul Centrului republican de intervenție operativă, care a deblocat minorul în mai puțin de 10 minute.

„În urma incidentului băiatul este în siguranță, fiindu-i acordat primul ajutor medical de către un echipaj de medici ajunși la fața locului”, comunică reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Pentru întreținerea unei atmosfere pozitive, copilul a fost echipat cu o cască de pompier și un costum de intervenție a salvatorilor.

Potrivit salvatorilor, pe parcursul misiunii cu minorul, s-a comunicat permanent ca acesta să nu intre în panică. La finalul intervenției copilul a rămas bine dispus, fiind încântat de munca salvatorilor și pompierilor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: