(VIDEO) Hecenii au obținut locul III la concursul „Românii au talent” și un premiu de 10 000 euro
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Hecenii au obținut locul III la concursul „Românii au talent” și un premiu de 10 000 euro

11 concurenți s-au întrecut vineri seara în finala Românii au talent sezonul 14 care a fost transmisă în direct de PRO TV. La final, marele câștigător a fost desemnat Cristian Ciaușu. El a obținut un premiu de 120 mii euro. Ansamblul Hecenii din Republica Moldova a ocupat locul trei și a obținut un premiu de 10 000 euro.

Concurenții din finala Românii au talent sezonul 14 au fost: Ana Nuță, Anastasiia Beaumont, Ansamblul Hecenii, Calisthenics România, Cristian Ciaușu, Dora Debreczeni, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă, VAN și Villia.

Marele premiu al serii a fost câștigat de Cristian Ciaușu care a plecat acasă cu 120.000 de euro, în timp ce locul 2, Ana Nuță, a primit 20.000 de euro, iar Ansamblul Hecenii (din satul Heciul Nou, raionul Sîngerei), ultimul loc de pe podium, s-a ales cu 10.000 de euro.

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a scris pe Facebook un mesaj de felicitare: „Felicitări, Hecenii, pentru bucuria pe care ați adus-o tuturor moldovenilor! Ați făcut Moldova mândră!”.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: