VIDEO Ilan Șor le râde-n nas procurorilor: „Am râs foarte tare când Igor Grosu mi-a citit de 9 ori numele”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Ilan Șor le râde-n nas procurorilor: „Am râs foarte tare când Igor Grosu mi-a citit de 9 ori numele”

Deputatul Ilan Șor, în privința căruia Procuratura Generală a solicitat ridicarea imunității, în vederea reținerii, arestării și percheziționării, susține că acțiunea ar fi o tentativă de distragere a atenției de la problemele reale cu care se confruntă cetățenii.

În cadrul unei intervenții LIVE, Ilan Șor a comentat solicitarea Procuraturii: „Am râs foarte tare când Igor Grosu mi-a citit de 9 ori numele. A fost plăcut, dar amuzant. Ar fi amuzant dacă nu ar fi motivele pentru care s-a întâmplat”, a comentat acesta.

Ilan Șor a dat de înțeles că ar putea fi organizate proteste față de actuala guvernare: „Partidul ȘOR nu va lăsa lucrurile așa. Maia Grigorievna, v-am avertizat că furia oamenilor crește. Nu faceți așa ca paharul să se umple. Nu expuneți țara și oamenii în fața pericolului din 2009. Nu am vrut, nu vreau și nu voi vrea ca oamenii să-și apere drepturile în stradă, dar se pare că nu dați nimănui de ales”.

Amintim că, în cadrul ședinței plenare din 16 decembrie, președintele Parlamentului, Igor Grosu, a prezentat nouă cereri, recepționate de la Procuratura Generală. Instituția solicită încuviințarea Parlamentului, în vederea arestării, percheziției și trimiterii în judecată penală a președintelui Fracțiunii Partidul Politic ”ȘOR”, Ilan Șor, pe nouă capete de acuzare. Partidul „ȘOR” a calificat solicitarea Procuraturii drept „răzbunare pentru alegerile din Bălți și inițierea procedurii de impeachment”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: