VIDEO În Rusia s-a prăbușit un avion militar cu 15 persoane la bord
Full Article 1 minutes read

VIDEO În Rusia s-a prăbușit un avion militar cu 15 persoane la bord

În regiunea Ivanovo din Rusia s-a prăbușit un avion de transport militar Il-76. În aparatul de zbor se aflau 15 persoane. Unele canale de Telegram au scris că 12 dintre acestea ar fi murit.

Potrivit Radio Svoboda, mai mulți martori oculari au raportat că în regiunea Ivanovo un avion s-a prăbușit în apropierea aerodromului militar Severnîi. Aici staționează aeronavele de detectare radar cu rază lungă A-50. Motorul avionului, în timpul decolării pe aerodromul militar Severnîi, a luat foc. Echipajul ar fi încercat să efectueze o aterizare de urgență, dar nu i-a reușit. Ministerul rus al Apărării a declarat că la bordul avionului de model Il-76 prăbușit se aflau 8 membri ai echipajului și 7 pasageri. În total 15 persoane. Înainte de aceasta presa rusă, cu referire la surse, a scris că 12 persoane se aflau la bord și că soarta lor este necunoscută.

O comisie de la Forțele Aerospațiale a zburat pe aerodrom.

The Insider scrie, cu referire la canalul de Telegram 112 care citează surse din forțele de securitate, că 12 persoane au murit.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: