(VIDEO) Își cumpărau telefoane mobile în rate cu buletine „scrise de mână”. Trei bărbați, reținuți pentru escrocherie
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Își cumpărau telefoane mobile în rate cu buletine „scrise de mână”. Trei bărbați, reținuți pentru escrocherie

Trei bărbați din Râbnița au cumpărat 10 telefoane mobile în rate cu buletine de identitate provizorii scrise de mână. Indivizii au fost reținuți pentru 30 de zile, fiind cercetați pentru escrocherie și confecţionarea, deţinerea, vânzarea sau folosirea documentelor oficiale, a imprimatelor, ştampilelor sau sigiliilor false.

Învinuiții, cu vârstele cuprinsă între 30 și 35 de ani, în luna septembrie a anului trecut, sub pretextul pierderii documentelor, au ridicat buletine de identitate provizorii, scrise de mână.

Astfel, aceștia modificau datele din documente și cumpărau online telefoane mobile în rate, dintr-o rețea de magazine din Chișinău. Pentru a nu fi dați de gol, aceștia solicitau ca telefoanele să fie aduse prin curier.

Bărbații au cumpărat 10 telefoane mobile, pe care le-au vândut cu 200 000 lei.

În urma perchezițiilor la domiciliul învinuiților, polițiștii au depistat probe concludente urmăririi penale. Aceștia nu sunt la prima abatere de la lege, anterior fiind judecați pentru furt și comercializarea drogurilor.

Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă până la 6 ani de închisoare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: