VIDEO „Jos minciuna galbenă”. Susținătorii partidului ȘOR au protestat la vila prezidențială de la Condrița
Full Article 1 minutes read

VIDEO „Jos minciuna galbenă”. Susținătorii partidului ȘOR au protestat la vila prezidențială de la Condrița

Susținătorii Partidului „ȘOR” au organizat astăzi un flashmob la vila prezidențială de la Condrița. „Jos minciuna galbenă” și „jos Maia Sandu” – au scandat manifestanții. 

„Suntem aici pentru a aminti guvernanților că noi suntem poporul. Suntem la aceste locații frumoase din care se întrețin din banii publici”, a declarat unul din organizatorul manifestației.

„Ieșiți afară din reședință și dați-le voie cetățenilor să trăiască bine”, a spus un protestatar.

De menționat că zilele trecute susținătorii au organizat proteste la Moldovagaz și la Franzeluța, unde și-au manifestat dezacordul în legătură cu ultimele scumpiri.

Odată cu alegerea în funcția de președinte, Maia Sandu, a spus că va continua să locuiască în apartamentul său. Cât despre vila prezidențială de la Condrița, președinta țării a precizat că administrația prezidențială încearcă să reducă cheltuielile de întreținere a vilei.

Amintim că, a fost creată o și petiție online prin care s-a solicitat ca vila de la Condrița să fie transformată în centru de plasament pentru femei.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: