(VIDEO) Lukașenco, ironic către Putin: „Noi doi suntem cei mai toxici oameni de pe această planetă”
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Lukașenco, ironic către Putin: „Noi doi suntem cei mai toxici oameni de pe această planetă”

Președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, s-a numit în mod ironic pe sine și pe președintele rus Vladimir Putin „coagresori” și „cei mai toxici oameni de pe planetă”. Declarațiile au fost făcute în urma rezultatelor negocierilor cu liderul de la Kremlin din 19 decembrie, scrie Focus.

„Știți, noi doi suntem coagresori, cei mai dăunători și toxici oameni de pe această planetă. Avem o singură dispută – cine este mai mult? Am decis că ambii la fel”, le-a răspuns Alexandr Lukașenko ironic jurnaliștilor.

La rândul său, Vladimir Putin a declarat în cadrul conferinței de presă că Rusia „nu are niciun interes să absoarbă” Belarus, întrucât este „pur și simplu inadecvat”.

Amintim că președintele Rusiei Vladimir Putin a efectuat prima sa vizită oficială la Minsk din ultimii trei ani. Acesta s-a întâlnit cu omologul său, Alexandr Lukașenko. Au venit în Belarus și ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, precum și ministrul Apărării Serghei Șoigu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: