(VIDEO) Maia Sandu, la doi ani de la preluarea mandatului de președinte: „Le mulțumesc tuturor cetățenilor care au pus umărul pentru a face din Moldova un loc mai bun”
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Maia Sandu, la doi ani de la preluarea mandatului de președinte: „Le mulțumesc tuturor cetățenilor care au pus umărul pentru a face din Moldova un loc mai bun”

Șefa statului Maia Sandu împlinește pe 24 decembrie doi ani de când a fost învestită în funcția de Președinte al Republicii Moldova. Cu această ocazie, Președinția a lansat un video în care președinta vorbește despre succesele pe care le-a avut țara în această perioadă și mulțumește cetățenilor pentru susținere.

Spotul prezintă istoriile unor conaționali care au revenit în țară din străinătate, mărturiile refugiaților adăpostiți în Moldova după 24 februarie, când Rusia a invadat Ucraina, dar și poveștilor celor rămași acasă.

„Aș vrea să cred că Republica Moldova poate reuși și că depinde de contribuția fiecăruia dintre noi. De-a lungul anilor am avut bucuria să cunosc foarte mulți moldoveni hotărâți, harnici, demni, care cred în Republica Moldova și muncesc pentru ea, iar în ultimul an, când am fost loviți de mai multe nenorociri, astfel de calități mi s-au arătat aproape în orice om pe care-l întâlneam. (…) Adevăratele caractere se văd în cele mai grele timpuri și pot spune cu încredere – avem în țara noastră milioane de modele. Avem ce învăța de la fiecare dintre oamenii Moldovei. Doar împreună putem mișca Moldova înainte”, a punctat Maia Sandu.

Spre final de adresare, Maia Sandu le-a mulțumit tuturor cetățenilor noștri care, în acești doi ani, au pus umărul pentru a face din Moldova un loc mai bun.

„Vom munci în continuare pentru a avea o țară liberă și prosperă. Vom reuși acest lucru împreună, uniți și solidari”, a adăugat ea.

Pe 24 decembrie 2020, Maia Sandu a fost învestită în funcția de Președinte al Republicii Moldova, după victoria din 15 noiembrie 2020, când a avut loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: