VIDEO Materiale electorale de proveniență dubioasă, confiscate de poliție
Full Article 40 second read

VIDEO Materiale electorale de proveniență dubioasă, confiscate de poliție

Polițiștii capitalei au depistat și ridicat de la un SRL din Chișinău, care are ca gen de activitate tipărirea ziarelor și alte servicii conexe, o cantitate mare de materiale electorale, în lipsa actelor de proveniență legală a materiei prime. 

Potrivit poliției, materialele ar fi fost confecționate în lipsa contractului de prestare a serviciilor și fără indicarea numărului edițiilor. 

Bunurile au fost sigilate, iar poliţia urmează să stabilească toate circumstanțele acestei situații.

Oamenii legii nu au precizat denumirea formațiunii politice în susținerea căreia erau materialele electorale.

Amintim că, pe 5 noiembrie, în Republica Moldova se vor desfășura alegeri locale generale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: