VIDEO Militar moldovean, care luptă pe front de partea Ucrainei, învinuit de circulația ilegală a drogurilor: bărbatul a fost reținut
Full Article 50 second read

VIDEO Militar moldovean, care luptă pe front de partea Ucrainei, învinuit de circulația ilegală a drogurilor: bărbatul a fost reținut

Militarul moldovean Arslan Safarmatov, membru al Legiunii Internaționale a Ucrainei, a fost reținut pentru 72 de ore. Bărbatul este cercetat într-un dosar penal pentru circulația ilegală a drogurilor, care este în gestiunea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

În amiaza zilei de 31 iulie, PCCOCS a desfășurat percheziții la apartamentul din Chișinău al lui Arslan Safarmatov. Imagini video din timpul descinderilor au fost suprinse de jurnaliști.

Reprezentanții PCCOCS nu au vrut să ofere detalii despre percheziții, însă au precizat că acestea au loc într-un dosar pentru circulația ilegală a drogurilor.

„La moment se fac acțiuni de urmărire penală într-o cauză penală pornită pe circulația ilegală a drogurilor”, a declarat un angajat al PCCOCS, pentru TV8.

Ulterior, Arslan Safaramatov a fost reținut. „Eu cred că e un dosar fabricat la comandă”, a declarat Safaramatov jurnaliștilor, în timp ce era escortat de mascați.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: