VIDEO Moldoveanul Oleg Spânu a obținut locul 3 la România are talent. Cine a câștigat €120 mii?
Full Article 2 minutes read

VIDEO Moldoveanul Oleg Spânu a obținut locul 3 la România are talent. Cine a câștigat €120 mii?

Interpretul Oleg Spînu, originar din Republica Moldova, a obținut locul 3 la concursul „Românii au Talent”. În marea finală, care s-a desfășurat pe 12 mai, adolescentul de 15 ani a impresionat jurații cu piesa „I Wanna be like you”.

Membrii juriului au avut doar cuvinte de laudă pentru interpretarea lui Oleg Spînu și l-au aplaudat în picioare.

„Doamne cât de frumos a fost! Ne-ai surprins și la semifinale, dar și acum ai făcut-o. Muzica este în ADN-ul tău. N-ai cum, n-ai nicio scăpare tu asta trebuie să faci. Mă bucur că voi cânta cu tine pe 23 septembrie la Bacău și dacă se poate la mai multe concerte. Te felicit din toată inima”, a spus Andra.

Iar alți doi dintre jurați, Andi Moisescu și Mihai Bobone, i-au recomandat adolescentului să participe și la consursul muzical „Vocea României”.

În urma televoting-ului. Oleg Spînu s-a clasat pe poziția a treia în cadrul concursului.

Locul doi a fost luat de perechea de dansatori ucraineni Olea și Valera.

Iar marele premiu, în valoare de 120 000 de euro, a fost adjudecat de băiețelul de 7 ani, pasionat de actorie, Rareș Prisacariu. Acesta a început să învețe poezii de la Școala Populară de Artă. A învățat atât de multe, încât le-a pierdut numărătoarea. Când se va face mare vrea să fie actor și să joace mai multe roluri: violonist, profesor, preot, cântăreț sau președinte.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: