(VIDEO) Momentul în care o rachetă rusească lovește un bloc din Zaporojie. Numărul victimelor nu a fost anunțat
Full Article 50 second read

(VIDEO) Momentul în care o rachetă rusească lovește un bloc din Zaporojie. Numărul victimelor nu a fost anunțat

Armata rusă a bombardat, pe 22 martie, orașul Zaporojie. O rachetă a lovit un bloc de locuit. Atacul a fost urmat de un incendiu puternic.

Deocamdată nu au fost publicate date despre morți și răniți.

Președintele ucrainean Vladimir Zelenski a postat o înregistrare video, în care este surprins momentul în care recheta a lovit blocul de locuit. Acesta a menționat că este nevoie de mai multă determinare din partea lumii pentru a învinge teroarea rusă.

„Chiar acum o rachetă rusească a lovit o clădire cu mai multe etaje. Rusia bombardează orașul cu o cruzime brutală. (…) Acest lucru nu ar trebui să devină „doar o zi obișnuită” în Ucraina, oriunde în Europa sau în lume. Avem nevoie de mai multă unitate și determinare a lumii pentru a învinge teroarea rusă și a proteja vieți mai repede”, a scris Zelenski.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: