VIDEO Morți și răniți la Odesa. O unitate militară a fost distrusă
Full Article 1 minutes read

VIDEO Morți și răniți la Odesa. O unitate militară a fost distrusă

O unitate militară din Odesa a fost atacată, informează portalul local Dumskaya.net. Potrivit informațiilor, sunt mai mulți morți și răniți.

Potrivit presei din Ucraina, a fost atacată o unitate militară situată între localitățile Lipețk și Malii Kuialnik din regiunea Podolisk. Din primele informații, sunt 6 morți și 7 răniți. Ați 19 oameni sunt dați dispăruți.

Răniții în stare gravă sunt transportați la spitalul din Podolisk. Printre ruine sunt căutați eventualii supraviețuitori.

Ministerul ucrainean de Interne a anunțat că explozii și focuri de armă au fost înregistrate în 17 regiuni ale țării. Iar Serviciul ucrainean de Grăniceri a anunțat că armata rusă deschide focul de artilerie la frontiera cu Ucriana, după care înaintează tehnica militară.

Treceri ilegale a frontierei cu Ucraina s-au înregistrat la punctele de trecere a frontierei din Cernigovsk, Sumskaya, Lugansk și Harkob. Mai mulți grăniceri ucraineni au fost răniți.

Amintim că, pe 24 februarie, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina. Liderul de la Kiev Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina. Potrivit presei, s-au produs mai multe explozii la Odesa, Kiev, Harkov, Dnepr și Kramatorsk.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: